Vállalkozásfejlesztési tanácsadás

Sikeres vállalkozás. Vajon mi a titka?

Netán vállalkozást indítana? Jelentős fejlesztés vagy beruházás előtt áll? Esetleg új terméket vezetne be a piacra?

A kis és közép vállalkozások sokszor nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal ahhoz, hogy felmérjék a termékeikben, szolgáltatásaikban rejlő piaci lehetőségeket és fejleszteni tudják üzletüket. Felkészült tanácsadóink segítik a vállalkozók eligazodását a forráslehetőségek között és az üzleti életben. Alkalmazkodva a vállalkozások életciklusához, munkatársaink információkat adnak vállalkozásindításhoz, illetve a segítik a már működő vállalkozásokat. Rendelkezésre állunk a vállalkozás működéséhez kapcsolódó egyéb kérdésekben is, különösen:

  • A vállalkozás versenyképességének növelésében.
  • Online marketing stratégia tervezésében..
  • Partnerkeresésben.
  • Új termékek és szolgáltatások kifejlesztésében.

Segítünk a cége hatékonyabbá, versenyképesebbé és jövedelmezőbbé válásában!

Ha írásunkat elolvasva úgy érzik, a leírtak akár csak részben is ráillenek az Önök cégére, erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Vállalkozás fejlesztési tanácsadás

DÍJAZÁS (Általános leírás díjainkról, mert mi nem titkolózunk)

A tanácsadási díj megállapodás szerinti óradíj, projektdíj vagy folyamatos megbízási díj, melyek költségként elszámolhatók.

• Óradíj

Elsősorban konzultációs tanácsadás esetén alkalmazandó, de egyszeri tanácsadás esetén is előnyös lehet. (Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleinket előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez szükséges időről. Ugyanakkor fontos tudni ezen előzetes kalkuláció mindig az ügyfél tájékoztatása alapján történik. Az Ön érdeke is minden releváns információ megosztása.) Az elvégzett munkákat megkezdett 0,33 óránként számoljuk, így díjaink előre tervezhetőek és csak az elvégzett munka után járnak.
Tanácsadási óradíj: 9 000,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Projektdíj

Nagyobb lélegzetű feladat (legalább 20 munkaóra) teljeskörű elvégzésére szól.
Projekt óradíj: 7 500,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Folyamatos megbízási díj

A tanácsadást igénybe vevő cég a megbízás idejére teljeskörű szolgáltatást kap. Ebben az esetben az óradíjnál vagy a projekt díjnál nagyságrendekkel kisebb az egységnyi költségráfordítás, hiszen az átalány díj mindig tervezhető, minden hónapban ugyanannyi. Ismerje meg complex csomagunkat.
Folyamatos megbízási díj: 100.000 Ft/hónap. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.) Illetve kérheti hosszútávú fix óradíjas konstrukciónkat is.

• Sürgősségi díjszabás

Tanácsadóként sok feladatunk van, melyeket időben egymás után, sorban tudunk megoldani. Ha Önnek aznap vagy már másnap sürgősséggel szüksége van a megoldásra, kérjük ezt előre jelezze, és +40% sürgősségi díjszabás alkalmazásával lehetséges ez is. (A sürgősségi díjat sosem alkalmazzuk folyamatos megbízóinknál.)

Erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

businessandlaw