Vállalatvezetési tanácsadás cégeknek

Úgy érzi a cége működésük nem megfelelő? Nem hatékony?

Célunk felhívni a vezetőség figyelmét arra, hogy vállalkozása folyamatait átgondolva milyen területeken fejlődhet tovább, hogyan tudja cége költséghatékonyságát növelni, jobb profitabilitást elérni, cége folyamatait letisztítani, egyszerűsíteni. Ezen komplex szolgáltatásunkat akár részeiben, akár teljességében, elsősorban mikro-, kis- és közép-vállalkozásoknak ajánljuk.

Szolgáltatásaink vállalatvezetési tanácsadás területen:

  • belső auditok és egyéb belső vizsgálatok lefolytatása,
  • komplex vállalati stratégia és szervezeti működési átalakítása,
  • szervezet teljes (folyamatszemléletű) működési átvizsgálásában, gyenge pontok és fejlesztési területek feltérképezésében,
  • szervezetfejlesztési feladatokban,
  • vállalat átvilágítás,
  • vállalati illetőleg üzleti folyamatok újjászervezése,
  • vállalat vezetési és vállalat szervezési problémái megoldása

Ha cége nehézségekkel küzd, vagy úgy látja, megoldhatatlannak látszó problémákba ütközőik folyamatosan akkor forduljon hozzánk, mi tudunk segíteni!

Ha írásunkat elolvasva úgy érzik, a leírtak akár csak részben is ráillenek az Önök cégére, erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Vállalatvezetési tanácsadás vállalkozásoknak

DÍJAZÁS (Általános leírás díjainkról, mert mi nem titkolózunk)

A tanácsadási díj megállapodás szerinti óradíj, projektdíj vagy folyamatos megbízási díj, melyek költségként elszámolhatók.

• Óradíj

Elsősorban konzultációs tanácsadás esetén alkalmazandó, de egyszeri tanácsadás esetén is előnyös lehet. (Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleinket előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez szükséges időről. Ugyanakkor fontos tudni ezen előzetes kalkuláció mindig az ügyfél tájékoztatása alapján történik. Az Ön érdeke is minden releváns információ megosztása.) Az elvégzett munkákat megkezdett 0,33 óránként számoljuk, így díjaink előre tervezhetőek és csak az elvégzett munka után járnak.
Tanácsadási óradíj: 9 000,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Projektdíj

Nagyobb lélegzetű feladat (legalább 20 munkaóra) teljeskörű elvégzésére szól.
Projekt óradíj: 7 500,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Folyamatos megbízási díj

A tanácsadást igénybe vevő cég a megbízás idejére teljeskörű szolgáltatást kap. Ebben az esetben az óradíjnál vagy a projekt díjnál nagyságrendekkel kisebb az egységnyi költségráfordítás, hiszen az átalány díj mindig tervezhető, minden hónapban ugyanannyi. Ismerje meg complex csomagunkat.
Folyamatos megbízási díj: 100.000 Ft/hónap. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.) Illetve kérheti hosszútávú fix óradíjas konstrukciónkat is.

• Sürgősségi díjszabás

Tanácsadóként sok feladatunk van, melyeket időben egymás után, sorban tudunk megoldani. Ha Önnek aznap vagy már másnap sürgősséggel szüksége van a megoldásra, kérjük ezt előre jelezze, és +40% sürgősségi díjszabás alkalmazásával lehetséges ez is. (A sürgősségi díjat sosem alkalmazzuk folyamatos megbízóinknál.)

Erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

businessandlaw