Szerződés véleményezése cégeknek

Szerződés véleményező szolgáltatásunkkal vállalkozások életét kívánjuk megkönnyíteni, hiszen melyik az a cég, amely még életében nem írt volna alá szerződést?

Érezte már vállalat vezetőként azt, hogy egy szerződést nem kellett volna aláírnia?

Itt a lehetőség, hogy még aláírás előtt valaki átnézze és segítsen értelmezni Önnek mit is szeretne aláírni.

Nagyon fontos, hogy még aláírás előtt tisztában legyen a jogaival, kötelezettségeivel. Vajon ugyanaz áll a papíron leírva, mint amit Ön a fejében gondol?

Önnek joga van átgondolni mit is akar aláírni. Az a tény, hogy bárki Ön elé rak egy szerződést még nem feltétlenül jeleni azt, hogy alá is kell írnia.

Tudta, hogy bármilyen szerződést módosíthat az aláírás előtt? Miért kellene Önnek megelégednie a mások által diktált feltételekkel vagy olyan sablon mintákkal, amellyel később akár még pórul is járhat?

Amennyiben úgy érzi megerősítésre vágyik egy szerződés aláírása előtt, erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Idézetek az Új PTK-ból:
6:58. § [A szerződés] A szerződés a felek kölcsönös és egybehangzó jognyilatkozata, amelyből kötelezettség keletkezik a szolgáltatás teljesítésére és jogosultság a szolgáltatás követelésére.
6:59. § [Szerződési szabadság]
(1) A felek szabadon köthetnek szerződést, és szabadon választhatják meg a másik szerződő felet.
(2) A felek szabadon állapíthatják meg a szerződés tartalmát. A szerződéseknek a felek jogaira és kötelezettségeire vonatkozó szabályaitól egyező akarattal eltérhetnek, ha e törvény az eltérést nem tiltja.
6:63. § [A szerződés létrejötte és tartalma]
(1) A szerződés a felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezésével jön létre.
(2) A szerződés létrejöttéhez a feleknek a lényeges és a bármelyikük által lényegesnek minősített kérdésekben való megállapodása szükséges. A lényegesnek minősített kérdésben való megállapodás akkor feltétele a szerződés létrejöttének, ha a fél egyértelműen kifejezésre juttatja, hogy az adott kérdésben való megállapodás hiányában a szerződést nem kívánja megkötni.

Szerződés véleményezése cégeknek

DÍJAZÁS (Általános leírás árainkról, mert mi nem titkolózunk)

A tanácsadási díj megállapodás szerinti óradíj, projektdíj vagy folyamatos megbízási díj, melyek költségként elszámolhatók.

• Óradíj

Elsősorban konzultációs tanácsadás esetén alkalmazandó, de egyszeri tanácsadás esetén is előnyös lehet. (Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleinket előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez szükséges időről. Ugyanakkor fontos tudni ezen előzetes kalkuláció mindig az ügyfél tájékoztatása alapján történik. Az Ön érdeke is minden releváns információ megosztása.) Az elvégzett munkákat megkezdett 0,33 óránként számoljuk, így díjaink előre tervezhetőek és csak az elvégzett munka után járnak.
Tanácsadási óradíj: 9 000,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Projektdíj

Nagyobb lélegzetű feladat (legalább 20 munkaóra) teljeskörű elvégzésére szól.
Projekt óradíj: 7 500,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Folyamatos megbízási díj

A tanácsadást igénybe vevő cég a megbízás idejére teljeskörű szolgáltatást kap. Ebben az esetben az óradíjnál vagy a projekt díjnál nagyságrendekkel kisebb az egységnyi költségráfordítás, hiszen az átalány díj mindig tervezhető, minden hónapban ugyanannyi. Ismerje meg complex csomagunkat.
Folyamatos megbízási díj: 100.000 Ft/hónap. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.) Illetve kérheti hosszútávú fix óradíjas konstrukciónkat is.

• Sürgősségi díjszabás

Tanácsadóként sok feladatunk van, melyeket időben egymás után, sorban tudunk megoldani. Ha Önnek aznap vagy már másnap sürgősséggel szüksége van a megoldásra, kérjük ezt előre jelezze, és +40% sürgősségi díjszabás alkalmazásával lehetséges ez is. (A sürgősségi díjat sosem alkalmazzuk folyamatos megbízóinknál.)

Erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

businessandlaw