Szerződés értelmezése

Szerződés értelmező szolgáltatásunkkal magánszemélyek életét kívánjuk megkönnyíteni, hiszen a gyorsan változó jogszabályi környezetben és a sokszor bonyolultan megfogalmazott vagy épp kilométer hosszú ÁSZF-et (általános szerződési feltételt) tartalmazó szerződések esetén mindenkinek szüksége lehet tanácsadásra.

Érezte már, hogy egy szerződést nem kellett volna aláírni?

Nem tudja, hogy mikor és hogyan kellene teljesítenie?

Bizonytalan benne hogyan is tudná megszüntetni a szerződést?

A másik fél nem szerződésszerűen teljesített?

A másik fél nem szerződésszerűen viselkedik?

Szeretne betartani minden kikötést, de nem tudja biztosan, hogy jól cselekszik?

Egyéb kérdése lenne a szerződéssel kapcsolatban?

Amennyiben úgy érzi megerősítésre vágyik, erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Szerződés értelmezése

DÍJAZÁS (Általános leírás díjainkról, mert mi nem titkolózunk)

A tanácsadási díj megállapodás szerinti óradíj vagy projektdíj.

• Óradíj

Elsősorban konzultációs tanácsadás esetén alkalmazandó, de egyszeri tanácsadás esetén is előnyös lehet. (Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleinket előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez szükséges időről. Ugyanakkor fontos tudni ezen előzetes kalkuláció mindig az ügyfél tájékoztatása alapján történik. Az Ön érdeke is minden releváns információ megosztása.) Az elvégzett munkákat megkezdett 0,33 óránként számoljuk, így díjaink előre tervezhetőek és csak az elvégzett munka után járnak.
Tanácsadási óradíj: 9 000,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Projektdíj

Nagyobb lélegzetű feladat (legalább 20 munkaóra) teljeskörű elvégzésére szól.
Projekt óradíj: 7 500,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Sürgősségi díjszabás

Tanácsadóként sok feladatunk van, melyeket időben egymás után, sorban tudunk megoldani. Ha Önnek aznap vagy már másnap sürgősséggel szüksége van a megoldásra, kérjük ezt előre jelezze, és +40% sürgősségi díjszabás alkalmazásával lehetséges ez is. (A sürgősségi díjat sosem alkalmazzuk folyamatos megbízóinknál.)

Erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

businessandlaw