Szervezetfejlesztési tanácsadás

A szervezetfejlesztési tanácsadásunk felkészíti a vezetőket, a menedzsmentet az új feladatokra és célokra. A mi célunk a szervezet fejlődésének elősegítése, üzleti stratégiájának támogatása, túlélési esélyeinek növelése. A szervezetfejlesztés során megközelítésünk éppúgy gyakorlati alapú, akár a többi tanácsadási szolgáltatásunknál. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a tanácsadás végeredménye legyen egy testre szabott, élő és működő rendszer, de a kialakítás folyamatát is úgy visszük végig, hogy partnereink munkatársai magukénak érezzék a projektet és a végeredményét egyaránt. A változásmenedzsment tanácsadói megközelítésünk alapvető eleme, és valamennyi projektünknek része.

Mely vállalatoknál javasolt a szervezetfejlesztési technikák alkalmazása?

  • Ha fejlődő vagy hanyatló vállalatról van szó, akkor az optimalizált működés megvalósítása elengedhetetlen.
  • Ha a cég stabil, de már látja előre az évek múlva jelentkező problémákat, akkor változáskezeléssel egybekötött folyamatoptimalizálást lehet végrehajtani.
  • Ha egy cég sikeres vagy éppen piacvezető pozícióban van, a szervezetfejlesztési technikák alkalmazása egyértelműen a hosszú távú stratégia megvalósításának egyik eszköze.

Ha kíváncsi, hogy vállalkozása / intézménye hogyan …

  • lehet versenyképesebb,
  • növelheti az üzleti folyamatok hatékonyságát,
  • növelheti eredményét,
  • működjön költség-hatékonyan,
  • biztosítsa kiemelt projektjei sikerét,
  • feleljen meg a tulajdonosi -, hatósági elvárásoknak…

akkor minket keres!

Ha írásunkat elolvasva úgy érzik, a leírtak akár csak részben is ráillenek az Önök cégére, erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Szervezetfejlesztési tanácsadás

DÍJAZÁS (Általános leírás díjainkról, mert mi nem titkolózunk)

A tanácsadási díj megállapodás szerinti óradíj, projektdíj vagy folyamatos megbízási díj, melyek költségként elszámolhatók.

• Óradíj

Elsősorban konzultációs tanácsadás esetén alkalmazandó, de egyszeri tanácsadás esetén is előnyös lehet. (Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleinket előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez szükséges időről. Ugyanakkor fontos tudni ezen előzetes kalkuláció mindig az ügyfél tájékoztatása alapján történik. Az Ön érdeke is minden releváns információ megosztása.) Az elvégzett munkákat megkezdett 0,33 óránként számoljuk, így díjaink előre tervezhetőek és csak az elvégzett munka után járnak.
Tanácsadási óradíj: 9 000,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Projektdíj

Nagyobb lélegzetű feladat (legalább 20 munkaóra) teljeskörű elvégzésére szól.
Projekt óradíj: 7 500,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Folyamatos megbízási díj

A tanácsadást igénybe vevő cég a megbízás idejére teljeskörű szolgáltatást kap. Ebben az esetben az óradíjnál vagy a projekt díjnál nagyságrendekkel kisebb az egységnyi költségráfordítás, hiszen az átalány díj mindig tervezhető, minden hónapban ugyanannyi. Ismerje meg complex csomagunkat.
Folyamatos megbízási díj: 100.000 Ft/hónap. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.) Illetve kérheti hosszútávú fix óradíjas konstrukciónkat is.

• Sürgősségi díjszabás

Tanácsadóként sok feladatunk van, melyeket időben egymás után, sorban tudunk megoldani. Ha Önnek aznap vagy már másnap sürgősséggel szüksége van a megoldásra, kérjük ezt előre jelezze, és +40% sürgősségi díjszabás alkalmazásával lehetséges ez is. (A sürgősségi díjat sosem alkalmazzuk folyamatos megbízóinknál.)

Erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

businessandlaw