Stratégiai tervezés tanácsadás

Kérdezte már ezeket: (akár stratégiai tanácsadás – stratégia alkotás keretében)

„Merre induljak?”

„ Milyen lépéseket tegyek a siker érdekében?”

A vállalti stratégia a vállalkozó válasza a környezet nyújtotta lehetőségekre, kihívásokra és fenyegetésekre, összhangban a szervezet erőforrásaival és képességeivel. A stratégia tanácsadás a jövőkép eszköze, módszerek és gyakorlati fogások alkalmazása a cég folyamatos növekedésének, értékállóságának eléréséhez. Összefoglalóan a stratégia olyan összefüggő akciók együttese, amely a versenyelőny megszerzésére irányul, javítja a cég pozícióját és gondoskodik az erőforrások elosztásáról. Kialakítása függ a vállalat piaci helyzetének és pozíciójának értékelésétől továbbá a növekedési lehetőségektől. Magában foglalhatja a költségcsökkentési lehetőségek összegzését, az értékesítési rendszer és módszertan kialakítását, az üzletágak, termékek, értékesítési csatornák, tevékenységek, szervezeti egységek, területi döntések elemzését.

Mi az, amit stratégiai tanácsadásunkkal biztosítunk az Ön számára?

Közösen áttekintjük a közép- és hosszú távú célokat, összegezzük a célok eléréséhez szükséges teendőket, áttekintjük a vállalat működési modelljét és javaslatot teszünk szervezetfejlesztési projektre. Hiszen sikeres és hosszútávon fenntartható piaci jelenlét elképzelhetetlen megfelelő stratégia nélkül!

Szolgáltatásaink:

 • Cégátvilágítás,
 • Célok eléréséhez vezető utak (teendők, cselekvési tervek) meghatározása,
 • Döntés előkészítés
 • Értékteremtési és jövedelemtermelő képesség elemzése.
 • Jövőképalkotás, üzleti stratégia kidolgozása, felülvizsgálata.
 • Piacelemzés ( Iparági környezet és versenyhelyzet elemzése.)
 • Stratégia elkészítése
 • Stratégia megvalósítása
 • Szervezetfejlesztés
 • Tevékenységek kereteinek meghatározása,
 • Vállalati célok, célrendszerek meghatározása
 • Vállalat küldetésének, jövőképének megfogalmazása

Hisszük hogy aktív, kezdeményező stratégiával, információval, tudással meghatározó szereplője lehet a piaci versenynek! Ha írásunkat elolvasva úgy érzik, a leírtak akár csak részben is ráillenek az Önök cégére, erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Vállalati stratégiai tanácsadás

DÍJAZÁS (Leírás díjainkról, mert mi nem titkolózunk) 

A tanácsadási díj megállapodás szerinti óradíj, projektdíj vagy folyamatos megbízási díj, melyek költségként elszámolhatók.

• Óradíj

Elsősorban konzultációs tanácsadás esetén alkalmazandó, de egyszeri tanácsadás esetén is előnyös lehet. (Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleinket előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez szükséges időről. Ugyanakkor fontos tudni ezen előzetes kalkuláció mindig az ügyfél tájékoztatása alapján történik. Az Ön érdeke is minden releváns információ megosztása.) Az elvégzett munkákat megkezdett 0,33 óránként számoljuk, így díjaink előre tervezhetőek és csak az elvégzett munka után járnak.
Tanácsadási óradíj: 9 000,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Projektdíj

Nagyobb lélegzetű feladat (legalább 20 munkaóra) teljeskörű elvégzésére szól.
Projekt óradíj: 7 500,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Folyamatos megbízási díj

A tanácsadást igénybe vevő cég a megbízás idejére teljeskörű szolgáltatást kap. Ebben az esetben az óradíjnál vagy a projekt díjnál nagyságrendekkel kisebb az egységnyi költségráfordítás, hiszen az átalány díj mindig tervezhető, minden hónapban ugyanannyi. Ismerje meg complex csomagunkat.
Folyamatos megbízási díj: 100.000 Ft/hónap. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.) Illetve kérheti hosszútávú fix óradíjas konstrukciónkat is.

• Sürgősségi díjszabás

Tanácsadóként sok feladatunk van, melyeket időben egymás után, sorban tudunk megoldani. Ha Önnek aznap vagy már másnap sürgősséggel szüksége van a megoldásra, kérjük ezt előre jelezze, és +40% sürgősségi díjszabás alkalmazásával lehetséges ez is. (A sürgősségi díjat sosem alkalmazzuk folyamatos megbízóinknál.)

Erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

businessandlaw