Ingatlan tanácsadás

Egy ingatlan ügylet, legyen az például: ingatlan adásvétel adózási kérdése, ingatlan bérlet adózási kérdése, ajándékozás vagy öröklés mind mind számtalan kérdést vet fel, hiszen sok dologra kell egyszerre kiemelt figyelmet fordítani, ha nem akarunk utólag veszteségeket elkönyvelni. Független tanácsadókként célunk, hogy ügyfeleink egyéni igényeihez alkalmazkodva és azokat szem előtt tartva segítsük ingatlanügyleteik megvalósulását. Hiszünk abban, hogy olyan minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani, amely nyugodt üzletkötést biztosít Önnek és családjának, az ingatlan adásvétel folyamatának megterhelő időszakában is.

Számos oka lehet az ingatlanvásárlásnak, amelyet feltétlenül szükséges megvizsgálni, nehogy rossz döntést hozzunk:

  • Saját tulajdon szerzés
  • Befektetés szándék matti vásárlás
  • Meglévő saját tulajdon hasznosítása

Örökölt ingatlannál más lehetőségek is felmerülhetnek:

  • Azonnali értékesítés, hiszen készpénzhez jutunk általa,
  • Későbbi értékesítés,
  • Bérbeadás (rendszeres passzív jövedelem)

A fenti ügyletek nagy részének továbbá adó (SZJA, EHO) vagy illeték vonzata lehet, amely súlyos milliókkal terhelheti meg a családi kasszát.

Erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

Minket akkor is hívhat, ha nem akar sem eladni, sem pedig vásárolni, csak további információkra van szüksége döntései meghozatalához.

Ingatlan tanácsadás

DÍJAZÁS (Általános leírás díjainkról, mert mi nem titkolózunk)

A tanácsadási díj megállapodás szerinti óradíj vagy projektdíj.

• Óradíj

Elsősorban konzultációs tanácsadás esetén alkalmazandó, de egyszeri tanácsadás esetén is előnyös lehet. (Óradíjban történő megállapodás esetén ügyfeleinket előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez szükséges időről. Ugyanakkor fontos tudni ezen előzetes kalkuláció mindig az ügyfél tájékoztatása alapján történik. Az Ön érdeke is minden releváns információ megosztása.) Az elvégzett munkákat megkezdett 0,33 óránként számoljuk, így díjaink előre tervezhetőek és csak az elvégzett munka után járnak.
Tanácsadási óradíj: 9 000,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Projektdíj

Nagyobb lélegzetű feladat (legalább 20 munkaóra) teljeskörű elvégzésére szól.
Projekt óradíj: 7 500,- Ft/óra. (Cégünk jelenleg alanyi ÁFA mentes.)

• Sürgősségi díjszabás

Tanácsadóként sok feladatunk van, melyeket időben egymás után, sorban tudunk megoldani. Ha Önnek aznap vagy már másnap sürgősséggel szüksége van a megoldásra, kérjük ezt előre jelezze, és +40% sürgősségi díjszabás alkalmazásával lehetséges ez is. (A sürgősségi díjat sosem alkalmazzuk folyamatos megbízóinknál.)

Erre a linkre kattintva kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetőleg online tanácsadásunkkal kapcsolatban.

businessandlaw